Franchisenemer worden?

 

Palthe is al sinds 1873 de naam op stomerijgebied in Nederland. Tegenwoordig opereren we vanuit zo`n 25 franchisevestigingen verspreid door het land. Stuk voor stuk ondernemers met een duidelijke visie. Eigen inbreng wordt bij Palthe zeer op prijs gesteld. Zo organiseren wij jaarlijkse bijeenkomsten waarbij u als franchisenemer centraal staat.

Als franchisenemer maakt u gebruik van onze sterke formule & merknaam en ondersteuning op business development & inkoop.

  • Landelijke hotelcontracten.
  • Landelijke afspraken met diverse grote partijen als accountantskantoren en bedrijfsverzamelgebouwen.
  • Centrale inkoop.
  • Collectieve verzekeringen.
  • Collectief lidmaatschap Netex.
  • Landelijke marketing en reclame activiteiten.

Samen beschikken we over de kennis en ervaring om te realiseren waar het allemaal om draait: het opbouwen van een langdurige relatie met de consument. We moeten ernaar streven om de klant het beste te bieden dat voorhanden is: aandacht, opgediend met een glimlach. Service moet je niet roepen, service moet je bieden. Zo denken wij er bij Palthe over. En als u er net zo over denkt, dan staat niets onze samenwerking nog in de weg. Hoe zo`n samenwerkingsverband eruit ziet? Palthe biedt een franchiseformule aan die er voor zorgt dat u als ondernemer, ondernemer blijft. Gelijkwaardigheid en een hechte, open relatie is ons streven. Met faire afspraken, waar beide partijen baat bij hebben. Zowel op korte als de lange termijn.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Bastiaan Braams, Directeur Operations van Palthe Nederland op 06 512 70 324